Två etapplopp i Österrike

image
Bild: Sportograf

Två etapplopp i Sydtirolen – Bike4peaks och Zillertal Bike Challenge – är nu avklarade och formen har blivit bättre och bättre. Framförallt kändes klättringarna bättre och bättre nu mot slutet och det var vad jag hoppades. Utförskörningana lämnar en hel del i övrigt att önska kan man säga men…jag jobbar på det 😉

image

4peaks tog jag som ren träning – fyra etapper med lite drygt 2000hm per styck tror jag. Ganska lagom. Zillertal har däremot betydligt mer krävande klättringar (inkl en sträcka med 35% lutning där det med tanke på att det varit dåligt väder en tid, inte var helsmidigt -mkt snö). Men det kändes bra och jag körde in på andra plats i min mastersklass efter lite över 9000hm på tre dagar, och hade inte kört slut på mig.

image

Tanken var ju att köra ”lagom” i för masters-EM i samband med Salzkammergut Trophy nu på lördag i Bad Goisern. Tyvärr har jag åkt på en infektion av ngt slag så det är lite oklart om det blir något. Men oavsett det så har det varit två bra genomkörare i fantastisk cykelmiljö. Surt att bli sjuk men jag har verkligen ingenting att klaga på i övrigt. Får väl ta liften upp och öva utförskörning tills vidare om det inte ger sig. En bra investering i mitt fall.

image
Bild:Sportograf

Önskar alla som kör Mörksuggan till helgen lycka till!

Hälsningar från Mayrhofen

Petra Lennartsdotter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *