Storslam på Lida Loop!

Ett av i alla fall tre arrangemang som Cykloteket är med och syns på är Lida Loop söder om Stockholm. Detta långlopp på 65 km i Tullingeskogarna brukar alltid gå under den regelbundet högsommarhelgen med ett givet återkommande högtryck. Veckan innan bjöd på fint väder men under natten och under morgonen föll det några droppar. När starten väl gick och under racet ramlade det bara några stänk men annars uppehåll och solen tittade fram emellanåt.

Cykloteket Racing Team ställde upp med hela 14 cyklister i olika klasser. De finaste valörerna knep Lars Bleckur och Ludwig Söderqvist som blev etta i elit respektive juniorklassen. Angelica Edvardsson blev 3a i damelit och skribenten (Fredrik Edin) blev likaså han 3a fast i herr elit. Vi hade även med Linus Dahlberg som annars kör landsväg som sladdade in på en mycket fin 10e plats. Vidare var det en fin ström av Cykloteket Racing Team som bemästrade banan bra utan nämnvärda material haverier eller punkor.

Det var inte bara klubbens toppelitåkare som fick till det idag, utan även de flesta övriga Cykloteket Racing Team som presterade riktigt bra vissa sträckor under banan och några ända in i mål. För några andra har det kanske funnits roligare dagar de har cyklat, men hoppas alla från Cykloteket Racing Team känner sig delaktiga i dagens prestationer.

Efteråt bjöd Cykloteket Racing Team på kaka och kaffe i friluftsstugan och Lars och Ludwig fick försvara sin prestation i ett tal. Likaså Michele och Hans Mård pratade om dagens äventyr vid sidan av banan, samt lite tankar kring säsongen.

Som vanligt men självklart skall servicepersonalen ha en stor eloge. Föräldrar, släkt och vänner var samlade (känns som det var julafton) och hjälpte till. Stort tack till främst då Anna Bleckur som styrde upp langningen så alla fick flaskor, samt att de som ville hjälpa till fick en uppgift. Storartat!

Under och efter fikan var det ingen underdrift att säga att det var en positiv stämning efter dagens arbete men också blickarna framåt på säsongen var positiva.
Det är kul och cykla nu, även när det går bra!

Författare: Admin

Testar att fylla med content.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *